• +355688015050
About Us

ABOUT DBD GROUP

DBD GROUP-Automotive Repair

DBD Group, shërbim cilësor, staf i kualifikuar dhe profesional, përkushtim, ndershmëri, & punë me kualitet

Kontroll dhe diagnoze.

Servis per te gjith llojet e automjeteve.motorr xhenerike Kondicioner diagnoze lyerje.

DBD- Spare Parts 

DBD- Automotive Repair 

DBD- Tires +355 68 600 50 50